Sunday, September 25, 2005

chatterbox

Mengalami masalah untuk post ke chatterbox, jadi saya jawab sapaan teman2 di sini buat sementara waktu. Saya merasa bersalah jika tidak menjawab sapaan teman-teman.

adra; insyaallah jika saya pulang ke malaysia dan ada peluang untuk berjumpa dengan adik2 di mrsm saya akan maklumkan nanti, boleh tinggalkan email kepada saya di hafeziftiqar@yahoo.com

al_jantanie; terima kasih atas kunjungan, semoga terus menulis dan berfikir, kerana seorang penulis itu pemikir (seperti yang saudara tulis di profil). Orang yang tidak mahu berfikir akan hanya menjadi pak turut, maka berfikirlah dengan menggunakan neraca Quran dan hadis menurut cara yang dipelopori oleh salafussoleh.wallahualam. =)

syarik;seorang dai itu tidak pada pengakuan.Orang yang meninggalkan usaha mengajak manusia kepada kebaikan dan melarang kemungkaran adalah orang yang merugi. Apa lagi yg lebih baik daripada perkataan yang mengajak kembali kepada Quran dan sunnah, meninggalkan kemungkaran dan bidaah dalam agama. wallahualam.

anonymous; saya telah hilangkan bunyi latar kerana dari dulu lagi saya rasakan mengganggu tumpuan ketika membaca. terima kasih atas teguran. wallahualam. =)

alhamdulillah, boleh juga jawab soalan teman-teman. Harap semua dalam pemeliharaan Allah. =) wallahualam.

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home